Ana Sayfa ERPS TV Makaleler İletişim Forum  Oturum Aç

Anasayfa ››
üretim konusunda yardım lütfen
21/06/2010 15:33:30 Özgür EROL tarafından yazılmıştır. Mesaja ait 1 cevap vardır.

Mesajları Listele :

19/06/2010 06:14:22

Levent HERESEN
17/06/2010 21:34:02 tarihinden beri üye

öncelikle bu güzel siteye üye olduğum için çok mutluyum.

siteye yeni üye oldum ve forumu çok beğendim. Şimdiden bizlere yardımda bulunan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Arkadaşlar ben logo tiger programı ile yeni tanıştım öncesinde logo go kullanıyordum. Ama çok fazla bilgim de yoktu. Şimdi ise pek çok firmanın kullandığı ve üretim ağırlıklı olan logo tiger programını gördüm. ben bu programın uzmanı olmak istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım. Bilgisayarıma internetten indirdiğim demo su var. Logo tiger da özellikle hiç anlamadığım bölümlerin başında üretim geliyor. Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum. Özellikle mobilya sektörü ile ilgili malzeme ayrıntısı çok olan bir firmada yeni işe başladım. Elinde bu konu ile ilgili örnek demo çalışması olan varmı? Yoksa da hemen hemen hergün soru soracağım arkadaşlar varmı. Şimdi den yardımcı olacak tüm arkadaşlara Çok teşekkür ederim. Saygılarımla,

21/06/2010 15:33:30

Özgür EROL
05/01/2010 17:13:01 tarihinden beri üye

Merhaba Levent Bey,

Aramıza hoşgeldiniz... Forumda arzu ettiğiniz her türlü konuda yardım bulabilirsiniz. Fakat üretim konusu ya da Tiger programını öğrenmek istiyorum derseniz bunun için profesyonel bir eğitim öneririz. ERPS 'in bazı dönemlerde açtığı eğitim gruplarına katılmanız sizin daha hızlı öğrenmenizi sağlar. İyi çalışmalar dilerim...

Kısayollar

En Aktif Üyeler

Bize Ulaşın  ERPS TV  Çözümlerimiz  Hizmetlerimiz

ERPS Software Team